Restartování klientských počítačů z aplikace
Symantec Endpoint Protection Manager

Po instalaci klientského softwaru Windows je třeba klientské počítače restartovat. Ve výchozím nastavení se klientské počítače Windows restartují po instalaci automaticky, i když uživatel může restart posunout až na předem plánovaný čas v noci. Před exportem nebo zavedením instalačního balíčku je možné konfigurovat nastavení instalace klienta Windows a upravit restart po instalaci. Můžete konfigurovat možnosti restartu ve skupině a řídit restart klientských počítačů po opravě rizika nebo stažení nového klienta.
Klientské počítače Mac zobrazí po instalaci výzvu k restartování. Po odeslání balíčku klienta, pokud není nikdo k počítači Mac přihlášen, dojde automaticky ke tvrdému restartu, jakmile instalace skončí. Toto nastavení nelze upravit.
Klientské počítače Linux po instalaci nevyžadují restart ani nebude restart automaticky proveden.
Klientské počítače Mac a Windows lze kdykoli restartovat spuštěním příkazu k restartu ze serveru pro správu. Klienta Linux nelze restartovat pomocí příkazu k restartu ze serveru pro správu. Restart klientských počítačů Windows lze také naplánovat na dobu, kdy to bude pro uživatele nejpříhodnější. Můžete si vynutit okamžitý restart nebo uživateli dát možnost zpoždění. Po odeslání příkazu k restartu na klientský počítač Mac bude vždy proveden tvrdý restart.
  1. Pokud chcete konfigurovat opravy rizik a možností restartu po stažení nového klienta v klientských počítačích Windows, klikněte v konzoli na možnost
    Klienti
    .
  2. Na stránce
    Klienti
    vyberte skupinu a klepněte na položku
    Zásady
    .
  3. Na kartě
    Zásady
    klikněte na položku
    Obecná nastavení
    .
  4. V dialogovém okně
    Obecná nastavení
    na kartě
    Restartovat nastavení
    vyberte způsob a plán restartu.
    Některé možnosti restartu platí jen pro klienty pro systém Windows. Další podrobnosti naleznete v kontextové nápovědě.
    Můžete také nechat na klientských počítačích zobrazit před restartem oznámení. Výchozí zpráva říká uživateli, že oprava rizika zabezpečení nebo stažení nového obsahu vyžaduje restart.
  5. Klikněte na tlačítko
    OK
    .
  6. Pokud chcete restartovat vybraný klientský počítač, klikněte v konzoli na možnost
    Klienti
    .
  7. Na stránce
    Klienti
    na kartě
    Klienti
    vyberte skupinu.
  8. Na kartě
    Klienti
    vyberte klienta, klikněte pravým tlačítkem na možnost
    Spustit příkaz v počítačích
    a poté klikněte na možnost
    Restartovat klientské počítače
    .
  9. Klikněte na tlačítko
    Ano
    , podle potřeb upravte možnosti restartu a poté klikněte na tlačítko
    OK
    .
    Některé možnosti restartu platí jen pro klienty pro systém Windows. Další podrobnosti naleznete v kontextové nápovědě.
  10. Pokud chcete restartovat klientské počítače ve vybrané skupině, klikněte v konzoli na možnost
    Klienti
    .
  11. Na stránce
    Klienti
    na kartě
    Klienti
    vyberte skupinu, klepněte na možnost
    Spustit příkaz na skupinu
    a poté klepněte na možnost
    Restartovat klientské počítače
    .
  12. Klikněte na tlačítko
    Ano
    , podle potřeb upravte možnosti restartu a poté klikněte na tlačítko
    OK
    .
    Některé možnosti restartu platí jen pro klienty pro systém Windows. Další podrobnosti naleznete v kontextové nápovědě.