Oznámení uživatelům, že přístup k aplikaci je blokován

Můžete odeslat uživatelům oznámení, že aplikace, ke které chtějí získat přístup, je blokovaná. Oznámení se zobrazí na uživatelských počítačích.
Povolení příliš velkého množství oznámení může uživatele zahltit, ale také vyplašit. Při povolování oznámení buďte opatrní.
  1. Oznámení uživatelům, že přístup k aplikaci je blokován
  2. V konzoli otevřete stránku Zásady brány firewall.
  3. Na stránce
    Zásady brány firewall
    klepněte na možnost
    Pravidla
    .
  4. Na kartě
    Oznámení
    vyberte možnost
    Zobrazit oznámení na počítači, když klient blokuje aplikaci
    a volitelně přidejte vlastní zprávu.
  5. Klikněte na tlačítko
    OK
    .