Zabránění a povolení uživatelům měnit uživatelské rozhraní klienta

Co mohou uživatelé v uživatelském rozhraní klienta měnit?
Vy jako správce nastavujete úroveň uživatelské kontroly a určujete, zda může uživatel provádět změny v klientovi. Například můžete zabránit uživateli v otevření uživatelského rozhraní klienta nebo ikony oznamovací oblasti. Funkce uživatelského rozhraní, které spravujete pro uživatele, se označují jako spravovaná nastavení. Uživatelé nemají přístup ke všem funkcím klienta, například k ochraně heslem.
Jak lze konfigurovat nastavení uživatelského rozhraní?
Pokud provedete některý z následujících úkolů, můžete konfigurovat nastavení uživatelského rozhraní na klientovi:
  • Nastavte úroveň uživatelského řízení klienta na serverové řízení.
  • Nastavte úroveň uživatelského řízení klienta na smíšené řízení a nadřazenou funkci na kartě
    Nastavení řízení klienta/serveru
    na možnost
    Server
    .
    Můžete například nastavit možnost
    Zobrazit/skrýt ikonu
    na hlavním panelu na možnost
    Klient
    . Ikona na hlavním panelu bude zobrazovat v klientském počítači a uživatel bude moci rozhodnout, zda ji chce skrýt nebo zobrazit. Nastavíte-li možnost
    Zobrazit/skrýt ikonu na hlavním panelu
    na možnost
    Server
    , volíte zobrazení či skrytí ikony v klientském počítači vy.
Většina z těchto nastaveních platí pouze pro klienty systému Windows. Je možné konfigurovat několik možností na klientovi systému Mac pouze v řízení serveru.
  1. Chcete-li nakonfigurovat nastavení uživatelského rozhraní ve smíšeném řízení, klikněte na kartu
    Klienti > Zásady
    .
  2. V dialogovém okně
    Nastavení ovládání uživatelského rozhraní klienta pro
    název umístění
    klikněte na možnost
    Vlastní
    vedle položky
    Smíšené řízení
    .
  3. V dialogovém okně
    Nastavení uživatelského rozhraní klienta se smíšenou kontrolou
    na kartě
    Nastavení řízení klienta/serveru
    proveďte jednu z následujících akcí:
    • Uzamkněte možnost, chcete-li ji konfigurovat pouze prostřednictvím serveru. U možností, které chcete uzamknout, klepněte na možnost
      Server
      .
      Nastavení ochrany před viry a spywarem, pro které zde zvolíte možnost Server, potlačí nastavení v klientském počítači.
    • Odemkněte možnost, chcete-li, aby ji mohl konfigurovat uživatel. U možností, které chcete odemknout, klepněte na možnost
      Klient
      . Klient bude standardně vybrán pro všechna nastavení, kromě nastavení ochrany před viry a spywarem.
  4. Chcete-li konfigurovat některé možnosti, pro které jste nastavili možnost
    Server
    , klikněte na položku
    Nastavení uživatelského rozhraní klienta
    :
    Chcete-li získat informace o tom, jak lze prostřednictvím konzole konfigurovat zbývající možnosti, pro které jste nastavili možnost
    Server
    , klikněte na položku
    Nápověda
    . Chcete-li například povolit nastavení brány firewall, nakonfigurujte tuto možnost v zásadách brány firewall.
  5. Na kartě
    Nastavení uživatelského rozhraní klienta
    zaškrtněte možnosti, které mají být v klientském počítači dostupné.
  6. Klikněte na tlačítko
    OK
    .
  7. Klikněte na tlačítko
    OK
    .
  8. Chcete-li nakonfigurovat nastavení uživatelského rozhraní v serverovém řízení, změňte úroveň uživatelského řízení na serverové řízení.
  9. V dialogovém okně
    Nastavení uživatelského rozhraní klienta
    zaškrtněte možnosti, které se mají v klientovi objevit.
  10. Klikněte na tlačítko
    OK
    .
  11. Klikněte na tlačítko
    OK
    .