Povolení sledování umístění pro klienta

Chcete-li zadat zásady, které jsou přiřazeny ke kvótě klienta na umístění připojení klienta, můžete povolit sledování umístění klienta.
Pokud zaškrtnete možnost
Zapamatovat si poslední umístění
, má klient přiřazeny zásady z posledního použitého umístění, když se připojí k síti. Je-li sledování umístění povoleno, pak se po několika sekundách klient automaticky přepne do odpovídajícího umístění. Zásada spojená s konkrétním umístěním určí klientovo síťové připojení. Je-li sledování umístění zakázáno, může klient ručně přepínat mezi libovolnými umístěními, i když je pro klienta nastaveno ovládání serveru. Je-li povoleno umístění pro karanténu, může klient po několika sekundách přepnout na zásadu karantény.
Pokud zrušíte zaškrtnutí možnosti
Zapamatovat si poslední umístění
, má klient přiřazeny zásady z výchozího umístění, když se připojí k síti. Klient se nemůže připojit k naposledy použitému umístění. Je-li sledování umístění povoleno, pak se po několika sekundách klient automaticky přepne do odpovídajícího umístění. Zásada spojená s konkrétním umístěním určí klientovo síťové připojení. Je-li sledování umístění zakázáno, může uživatel ručně přepínat mezi libovolnými umístěními, i když je pro klienta nastaveno ovládání serveru. Je-li povoleno umístění pro karanténu, může klient po několika sekundách přepnout na zásadu karantény.
  1. Chcete-li povolit sledování umístění pro klienta
  2. V konzoli klikněte na možnost
    Klienti
    .
  3. Na stránce
    Klienti
    v části
    Klienti
    vyberte skupinu, pro kterou chcete implementovat automatické přepínání umístění.
  4. Na kartě
    Zásady
    zrušte zaškrtnutí políčka
    Převzít zásady a nastavení od nadřazené skupiny „
    název skupiny
    .
  5. Na kartě
    Zásady a nastavení nezávislá na umístění
    klikněte na položku
    Obecná nastavení
    .
  6. V dialogovém okně
    Obecná nastavení
    na kartě
    Obecná nastavení
    v části
    Nastavení umístění
    zaškrtněte položku
    Zapamatovat poslední umístění
    .
    Ve výchozím nastavení je tato možnost povolena. Klient je na začátku přiřazen k zásadě spojené s umístěním, z něhož se naposledy připojil k síti.
  7. Zaškrtněte políčko
    Povolit sledování umístění
    .
    Ve výchozím nastavení je sledování umístění povoleno. Klient je automaticky přiřazen k zásadě spojené s umístěním, z něhož se uživatel pokouší připojit k síti.
  8. Klikněte na tlačítko
    OK
    .